ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

 
 

 

Ο χώρος μας ανοίγει τις πόρτες του και φέτος και περιμένει με ιδιαίτερη χαρά τους μικρούς και μεγάλους φίλους του, τους γονείς, τους σπουδαστές του και τους θεατές.
Ανανεωμένος, ανακαινισμένος & αναπροσαρμοσμένος στις επιτακτικές ανάγκες των υγειονομικών πρωτοκόλλων για τον COVID 19, θα λειτουργήσει με ασφάλεια και με ολιγάριθμες ομάδες ανάλογα την δραστηριότητα. Τηρούμε τους κανόνες ασφαλείας: πιστοποιημένη απολύμανση χώρου, θερμομέτρηση κατά την είσοδο, χρήση μάσκας.


ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΕΦΗΒΟΥΣ

Έναρξη Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Εργαστήρι Θεατρικού Παιχνιδιού & Δημιουργικής Έκφρασης για παιδιά
Στα Εργαστήρια, μέσα από πολλαπλές τεχνικές και ερεθίσματα, τα παιδιά, ανάλογα με την ηλικία τους, αναπτύσσουν τη δημιουργική έκφραση και φαντασία και καλλιεργούνται αισθητικά δια μέσου του Θεατρικού παιχνιδιού και του θεάτρου.
Εργαστήρια της Παρασκευής
Για βρέφη 12 – 24 μηνών
για παιδιά 2,5 - 4 ετών, 4 - 7 ετών, & 8 - 12 ετών,
ώρα 6:30μ.μ.-7:45μ.μ.

Θεατρικό Εργαστήρι για εφήβους Η προσέγγιση δια μέσου του παιχνιδιού των ρόλων, της επικοινωνίας στη θεατρική πράξη και του μυστηρίου της παράστασης.
12 - 17 ετών, ώρα 7:45μ.μ. -9:00 μ.μ.

Κατά τη διάρκεια του έτους θα γίνονται συχνές ενημερωτικές συναντήσεις για τους γονείς των παιδιών των Εργαστηρίων και άλλες δραστηριότητες.

Τα τμήματα είναι ολιγάριθμα & λειτουργούν με μηνιαία συνδρομή!!!!!!!

Παρακαλούμε για κράτηση θέσης στο τηλέφωνο του Θεάτρου..2106929090!!!!!!!Δημιουργικό εργαστήρι παιχνιδιού για βρέφη και γονείς

Κάθε Παρασκευή ώρα 5.15 – 6.00μ.μ.,

Για βρέφη ηλικίας 12-24 μηνών


Το παιχνίδι είναι η γλώσσα των παιδιών!

Ένα δημιουργικό εργαστήριο για παιδιά ηλικίας 12 – 24 μηνών, μαζί με τους γονείς τους που στοχεύει στην βελτίωση της επικοινωνίας των βρεφών με τους γονείς και το περιβάλλον. Στις συναντήσεις μας καλλιεργείται η αισθητηριακή ανάπτυξη των παιδιών, η ελεύθερη δημιουργική έκφραση, η ενδυνάμωση σχέσεων εμπιστοσύνης, αποδοχής, ασφάλειας, κοινωνικοποίησης και αγάπης στην πράξη, ενώ παράλληλα ενθαρρύνουμε την σωματική και συναισθηματική έκφραση και δημιουργικότητα βρεφών- γονιών.

 

Εμψυχώτρια: Βέρα Κανελλοπούλου