ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
Για αποφοίτους του Εργαστηρίου Παιδαγωγικής Θεάτρου
& Θεατρικού Παιχνιδιού του Θεάτρου της Ημέρας


Κατόπιν επιθυμίας πολλών αποφοίτων, το Θέατρο της Ημέρας  διοργανώνει και λειτουργεί για την τρέχουσα σπουδαστική περίοδο 2017-2018

ΚΥΚΛΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ετήσιας διάρκειας

Τα μαθήματα θα γίνονται ανά δεκαπενθήμερο, ημέρα Τρίτη και ώρα 6-11μ.μ.
Έναρξη Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017. Το πρόγραμμα, βιωματικής και θεωρητικής μορφής περιλαμβάνει θέματα που διερευνούν τις διαστάσεις του θεατρικού παιχνιδιού,
της παιδαγωγικής θεάτρου και  του θεάτρου γενικότερα.

Το Μεταπτυχιακό εργαστήρι θα δεχτεί ως σπουδαστές, αποφοίτους της Σχολής που δεν έχουν ακόμα - για τυπικούς λόγους- παραλάβει το πτυχίο τους.
Στο εργαστήρι θα διδάξουν οι βασικοί εμψυχωτές – καθηγητές της Σχολής
Κόστος συμμετοχής 500€, προκαταβολή 50€.
Η θέση κατοχυρώνεται μόνο με προκαταβολή. Οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται παρά μόνο από υπαιτιότητα των διοργανωτών. Απαραίτητη η προκράτηση θέσης.

Πληροφορίες – εγγραφές – δηλώσεις συμμετοχής 10:00-19:00
ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Γεννηματά 20, Αμπελόκηποι, (Μετρό Πανόρμου) Τ.Κ. 115 24
τηλ. 2106929090, 2106995777, fax: 2106923470, www.theatro-imeras.gr, info@theatro-imeras.gr
 
 

 

 

Ξεκίνησαν οι εγγραφές
για το Τριετές Εργαστήρι Παιδαγωγικής Θεάτρου & Θεατρικού Παιχνιδιού!

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΘΕΑΤΡΟΥ & ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Το Εργαστήρι μας (τριετούς φοιτήσεως), παρέχει ολοκληρωμένες γνώσεις και εξειδίκευση υψηλού επιπέδου στις σπουδές ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΘΕΑΤΡΟΥ & ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ και καταρτίζει ΕΜΨΥΧΩΤΕΣ, ικανούς ν’ ανταποκριθούν με επάρκεια στις απαιτήσεις που θέτει η σημερινή εκπαιδευτική και πολιτιστική πραγματικότητα.
Λειτουργεί από το 1987 αποτελώντας τον πρώτο και πλέον έγκυρο φορέα εκπαίδευσης ΕμψΞεκίνησαν οι εγγραφές
για το Τριετές Εργαστήρι Παιδαγωγικής Θεάτρου
& Θεατρικού Παιχνιδιού!


Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, φοιτητές παιδαγωγικών τμημάτων, θεατρολόγους, ηθοποιούς, ειδικούς ανθρωπιστικών και επικοινωνιακών επαγγελμάτων, σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν      μ’ έναν διαφορετικό τρόπο το θεατρικό φαινόμενο, σε όσους επιχειρούν να διευρύνουν τους επικοινωνιακούς κώδικες και τις διδακτικές μεθοδολογίες, σε όσους αναζητούν ευκαιρίες για δημιουργική έκφραση. Έναρξη μαθημάτων αρχές Οκτωβρίου.


ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΘΕΑΤΡΟΥ & ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

«Λάκης Κουρετζής»   Δ/ντής Σπουδών - Βασικός Εμψυχωτής


Το πρώτο και το μόνο εργαστήρι στη χώρα μας, τριών αυτοτελών κύκλων σπουδών που παρέχει ολοκληρωμένες γνώσεις και εξειδίκευση υψηλού επιπέδου στην ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΘΕΑΤΡΟΥ-ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ-ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ.

Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων,  ξένων γλωσσών, ηθοποιούς, θεατρολόγους, ψυχολόγους, κοινωνιολόγους, γονείς, φοιτητές παιδαγωγικών τμημάτων, ειδικούς ανθρωπιστικών και επικοινωνιακών επαγγελμάτων  αλλά και σε όσους αναζητούν ουσιαστικούς κώδικες επικοινωνίας και ευκαιρίες για δημιουργική έκφραση και μάθηση. Σε όλους εκείνους που επιθυμούν να γνωρίσουν με έναν διαφορετικό τρόπο το θεατρικό φαινόμενο, προβαίνοντας σε μια Θέαση και δράση του κόσμου, υποκειμενικού και αντικειμενικού όπως και σε αυτούς που προτίθενται να επιχειρήσουν  να διευρύνουν τους επικοινωνιακούς κώδικες και τις διδακτικές τους  μεθοδολογίες.

Το εργαστήρι μπορεί να διαρκεί από 1 έως 3 ετήσιους κύκλους:

Α΄ κύκλος Ευαισθητοποίηση,
Β΄ κύκλος Κατάρτιση,
Γ΄ κύκλος Ειδίκευση.

Το κάθε έτος λειτουργεί μια φορά την εβδομάδα: Β’ και  Γ΄ έτος Τετάρτη και Α' έτος Πέμπτη, από τον Οκτώβριο έως τον Ιούνιο.

ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ - ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

«Κάτι...από τα περιεχόμενα του θεατρικού παιχνιδιού»
από το Λάκη Κουρετζή & το ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017
10:30π.μ - 4μ.μ

ΕΙΣΟΔΟΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Το ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ με την Καλλιτεχνική Διεύθυνση της Ανδρομάχης Μοντζολή, ξεκινώντας τη νέα χρονιά στις θεατρικές και εκπαιδευτικές του δραστηριότητες, που περιλαμβάνουν: θεατρικές παραστάσεις, το Εργαστήρι Παιδαγωγικής Θεάτρου & Θεατρικού παιχνιδιού, το Ετήσιο  Σεμινάριο  Θεατρικού παιχνιδιού, ταχύρρυθμα σεμινάρια ειδικών θεατρικών και εκπαιδευτικών θεμάτων, όπως κάθε χρόνο, διοργανώνει την καθιερωμένη  Βιωματική Ημερίδα με θέμα:


Εισηγητής Λάκης Κουρετζής, Διευθυντής Σπουδών του Θεάτρου της Ημέρας, Παιδαγωγός, Σκηνοθέτης, Συγγραφέας, Επίτιμος Διδάκτορας του Παν/μίου Αθηνών και Δημιουργός της μεθόδου του Θεατρικού Παιχνιδιού.

Η Ημερίδα απευθύνεται  σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, φοιτητές παιδαγωγικών και θεατρικών σπουδών, θεατρολόγους, ηθοποιούς, ψυχολόγους, κοινωνιολόγους, γονείς  κλπ.

Θα δοθεί  βεβαίωση  συμμετοχής.
Λόγω των περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΩΝ 5 ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ»

Κυριακή 17 - Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017
Ώρες 5 μ.μ.-11μ.μ (5/θήμερο διάρκειας 30 ωρών)


Είναι σίγουρο ότι έχουμε αίσθηση των 5 αισθήσεων;
Η ανακάλυψη της αίσθησης των 5 αισθήσεων και της λειτουργίας τους
 στην δυναμική της έκφρασης και της επικοινωνίας.
Προχωρημένες τεχνικές εμβάθυνσης στη διαδικασία
της Θεατρικής πράξης και του Θεατρικού παιχνιδιού.

Εισηγητής - Βασικός Εμψυχωτής: ΛΑΚΗΣ ΚΟΥΡΕΤΖΗΣ


Παιδαγωγός - Σκηνοθέτης – Συγγραφέας – Δημιουργός της μεθόδου του θεατρικού παιχνιδιού. Επίτιμος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Δ/ντής Σπουδών του ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ και Βασικός Εμψυχωτής του Εργαστηρίου Παιδαγωγικής Θεάτρου - Θεατρικού παιχνιδιού.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Νηπιαγωγούς & εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, φοιτητές παιδαγωγικών & θεατρικών σπουδών, θεατρολόγους, ηθοποιούς, ψυχολόγους, κοινωνιολόγους, γονείς κ.ά.
                                              
 ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ  ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Έξοδα συμμετοχής: 150€,
Για τους σπουδαστές του τριετούς εργαστηρίου Παιδαγωγικής Θεάτρου και Θεατρικού Παιχνιδιού και του Ετησίου Σεμιναρίου Θεατρικού Παιχνιδιού 130€.
(Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%). Προκαταβολή 50 €

Πληροφορίες-εγγραφές: Γραμματεία 10:00π.μ.- 6:00μ.μ., τηλ. 2106929090, 2106995777, fax: 2106923470, info@theatro-imeras.gr , www.theatro-imeras.gr,
N. Γεννηματά 20, Αμπελόκηποι (στάση ΜΕΤΡΟ Πανόρμου)

Σημ.:1. Ο αριθμός των συμμετεχόντων λόγω του βιωματικού χαρακτήρα του σεμιναρίου  είναι  περιορισμένος.
        2. Η θέση κατοχυρώνεται μόνο με την έγκαιρη προκαταβολή.
        3.Τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
        4. Προκαταβολές ΔΕΝ επιστρέφονται σε καμία περίπτωση εκτός υπαιτιότητος των οργανωτών.              
        5. Οι συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια του μαθήματος πρέπει να φορούν άνετα ρούχα.

 

 

 ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Ο χώρος ως σκηνή σχολιασμού και δράσης
Εισηγήτρια: Αφροδίτη Παρζακώνη


Αφροδίτη Παρζακώνη
Σκηνοθέτης - Παιδαγωγός Θεάτρου / Εμψυχώτρια Θεατρικού Παιχνιδιού – Νηπιαγωγός,
Καθηγήτρια-Εμψυχώτρια στο Εργαστήρι Παιδαγωγικής Θεάτρου - Θ.Π " Θέατρο της Ημέρας ", υπεύθυνη στο τμήμα των Παιδαγωγικών - Καθηγήτρια στο τμήμα Υποκριτικής και Δημοσιογραφίας στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, Βασική Εμψυχώτρια - Σκηνοθέτης σε Θεατρικές Ομάδες / Εργαστήρια Έκφρασης και Επικοινωνίας, Πρόεδρος του Σωματείου Εμψυχωτών Θεατρικού Παιχνιδιού "Θεώμαι και Δρω ".

Ο χώρος ως σκηνή σχολιασμού και δράσης
Μια διαδικασία ανάπτυξης της δημιουργικότητας και της αισθητικής καλλιέργειας μέσω της μεθόδου του Θεατρικού Παιχνιδιού.
Ξεκινώντας από την βασική αρχή: Χώρος = το περιβάλλον που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την έννοια της απόστασης σε 3 διαστάσεις (μήκος - πλάτος - ύψος). Θα αποπειραθούμε να αντιμετωπίσουμε τον χώρο ως
ένα "ανταποκρινόμενο " περιβάλλον το οποίο δεν λειτουργεί ως ένας "μονόλογος" αλλά εξαρτάται άμεσα από την κρίση και του θεατή. Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, ηθοποιούς, θεατρολόγους, εργοθεραπευτές, ψυχολόγους, εικαστικούς, καθώς και σε όλους εκείνους που επιθυμούν να" παίξουν ", να πειραματιστούν με τη μορφή, το υλικό, τη δομή του χώρου... Γιατί...ο ΧΩΡΟΣ είναι ένας τρόπος να βιώνεις τον ΧΡΟΝΟ και να εκ- στομίσεις αυτό που δεν έχεις πει ακόμα...

Σαβ. 11 & Κυρ. 12/11/2017, 10:00π.μ. – 3:00μ.μ.
Κόστος: 50 € (+ ΦΠΑ). Δηλώσεις συμμετοχής αυστηρά έως 7/11/2017

 

 

 

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΕΙΔΗ-ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ-ΚΩΔΙΚΕΣ

Εισηγητής ο καθ. Θεόδωρος Γραμματάς.


Καθηγητής Θεατρολογίας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών στην ειδικότητα «Νεοελληνικό Θέατρο και Πολιτισμός», Διευθυντής του Εργαστηρίου Τέχνης και Λόγου του Τομέα Ανθρωπιστικών Σπουδών του Π.Τ.Δ.Ε., κάτοχος του βραβείου Νίκου Καζαντζάκη (1991), με πλούσιο και πολύπλευρο δημοσιευμένο έργο σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά, σε πρακτικά πανελληνίων και διεθνών συνεδρίων.

Το Θέατρο της Ημέρας διοργανώνει Σεμιναριακό κύκλο επτά συναντήσεων με θέμα: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ. ΕΙΔΗ-ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ-ΚΩΔΙΚΕΣ
Το Σεμινάριο, πραγματεύεται βασικές έννοιες και κατηγορίες από τη Θεωρία και την Ιστορία του Θεάτρου, από την παραστασιολογία και την κοινωνιολογία του θεάτρου , την Θεατροπαιδαγωγική και τη θεατρική κριτική και παρέχει στους συμμετέχοντες γνώσεις και πληροφορίες απαραίτητες για τη θεωρητική τους κατάρτιση σε θέματα Θεατρικής Αγωγής και Παιδείας. Αναλύει τα θεατρικά είδη και τις επιμέρους σχέσεις τους, παρουσιάζει τους κώδικες του δράματος και του θεάτρου, αναπτύσσει την εξέλιξη του θεάτρου από το αρχαίο δράμα μέχρι το σύγχρονο μεταμοντέρνο θέατρο, εμβαθύνει σε ειδικές κατηγορίες θεάτρου , όπως το θέατρο για παιδιά και νέους, το λαϊκό θέατρο, η Commedia dell’Arte, επικεντρώνεται στην Παιδαγωγική του Θεάτρου και τις μορφές έκφρασης του Θεάτρου στην Εκπαίδευση.
Εν ολίγοις, συγκεντρώνει και συστηματοποιεί τις πιθανόν διάσπαρτες γνώσεις στο ευρύτατο και τόσο σημαντικό αυτό αντικείμενο, το θέατρο. Το σεμινάριο απευθύνονται σε θεατροπαιδαγωγούς, θεατρολόγους, ηθοποιούς και εκπαιδευτικούς που ασχολούνται με το θέατρο και την παιδαγωγική του αξιοποίηση στην τυπική και άτυπη εκπαίδευση ενηλίκων και ανηλίκων, αλλά και σε απλούς θεατές και εραστές της τέχνης του Διονύσου.
Δευτέρες : 20/11, 11/12, 15/1, 29/1, 12/2, 12/3, 19/3 ώρα 6:00μ.μ.-9:00μ.μ. Κόστος: 15 € (+ ΦΠΑ) για την κάθε ενότητα.

 

ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Ν. Γεννηματά 20 Αμπελόκηποι (ΜΕΤΡΟ Πανόρμου)
Τηλ.: 210 6929090, 210 6995777, www.theatro-imeras.gr, info@theatro-imeras.gr

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ
ΕΙΔΗ-ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ-ΚΩΔΙΚΕΣ
Εισηγητής ο καθ. Θεόδωρος Γραμματάς

 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΠΤΑ ΕΝΟΤΗΤΕΣ
I. Περί θεάτρου
- Διαστάσεις και παράμετροι της έννοιας «θέατρο»
- Ρόλοι και λειτουργίες του θεάτρου
- Τρόποι προσέγγισης του θεατρικού φαινομένου
- Θέατρο στη σκηνή και στη ζωή

II. Αρχαίο δράμα και θέατρο
- Γενετική του θεάτρου και θεατρική ανθρωπολογία
- Από τη «γένεση» στη «γέννηση» του θεάτρου
- Ο κόσμος του αρχαίου δράματος και θεάτρου
- Θέατρο και κοινωνία στην αρχαία Ελλάδα
- Θέατρο και πολιτισμός

III. Ιστορία του δράματος και του θεάτρου
- Από τον κλασικισμό της αρχαίας τραγωδίας στον νεοκλασικισμό της Αναγέννησης
- Από την τραγωδία στο δράμα
- Το θέατρο στον νεότερο κόσμο
- Το σύγχρονο μοντέρνο και μεταμοντέρνο θέατρο

IV. Ανάλυση της θεατρικής παράστασης
- Δραματικό και λογοτεχνικό κείμενο
- Κώδικες του δράματος και του θεάτρου
- Διαδικασίες σκηνικής μεταγραφής του δραματικού κειμένου
- Καλλιτεχνικοί συντελεστές της παράστασης
- Σημειολογία της θεατρικής παράστασης
- Θεατρική επικοινωνία και πρόσληψη του σκηνικού θεάματος
- Θεατρικός χώρος και θεατρικές σκηνές
- Κοινωνιολογία του θεάτρου


V. Θέατρο για παιδιά και νέους
- Θέατρο και Παιδαγωγική
- Ο εκπαιδευτικός ως παιδαγωγός- σκηνοθέτης και εμψυχωτής
- Γνωρίσματα και ιδιαιτερότητες του Θεάτρου για Παιδιά και νέους
- Κώδικες και τεχνικές του Θεάτρου για παιδιά
- Θέατρο για παιδιά και θέατρο για ενηλίκους. Ομοιότητες και διαφορές
-
VI. Το Θέατρο στην Εκπαίδευση
- Ρόλος και αποστολή του Θεάτρου στην Εκπαίδευση
- Το θέατρο ως διδακτική μεθοδολογία
- Το θέατρο ως καλλιτεχνική έκφραση
- Το θέατρο ως «Πάμμουσος Παιδαγωγία»

VII. Είδη και μορφές του Θεάτρου στην Εκπαίδευση
- Αυτοσχεδιασμός
- Παντομίμα
- Story telling
- Θεατρικό Παιχνίδι
- Δραματοποίηση
- Διερευνητική δραματοποίηση
- Θεατρικό αναλόγιο
- Χάπενινγκ
- Σκετς
- Παράσταση
- Κουκλοθέατρο – Μαριονέτες
- Θέατρο σκιών
- Πολυθέαμα
- Θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα

 

 

 

 ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

 

Σχολικές γιορτές και θεατρικό παιχνίδι
Τι να κάνω με τη χριστουγεννιάτικη γιορτή;
Εισηγήτρια: Δέσποινα Μαραγκουδάκη

 

Δέσποινα Μαραγκουδάκη
Εμψυχώτρια θεατρικής αγωγής, ηθοποιός, σκηνοθέτης. Ιδρύτρια, υπεύθυνη σχεδιασμού και υλοποίησης της εταιρείας ΧΡΟΝΟΣ - ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ με άξονα εκπαιδευτικά βιωματικά προγράμματα και διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά και ενήλικες. Υπεύθυνη του εργαστηρίου θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά και εφήβους του Θεάτρου της Ημέρας. Διδάσκει στα ΙΕΚ προσχολικής αγωγής. Παραδίδει σεμινάρια σε εμψυχωτές, ηθοποιούς και εκπαιδευτικούς με θέμα το θεατρικό και εικαστικό παιχνίδι. Συνεργάζεται με την ομάδα Ενηλίκων Καλλιτεχνών Βόλου, ως βασική συνεργάτης του Λάκη Κουρετζή. Σκηνοθετεί την θεατρική ομάδα "Παντός Καιρού" και άλλες επαγγελματικές και ερασιτεχνικές ομάδες.

Σχολικές γιορτές και θεατρικό παιχνίδι. Τι να κάνω με τη χριστουγεννιάτικη γιορτή;
Αυτό είναι ένα συνηθισμένο ερώτημα που βασανίζει εκπαιδευτικούς, νηπιαγωγούς, παιδιά και γονείς που δεν ξέρουν να διαχειριστούν τα θέματα που προκύπτουν από τη σχολική γιορτή. Πώς μπορεί να γίνει αυτό μέσα από το θεατρικό και εικαστικό παιχνίδι;
Πώς μπορεί να γίνει με τρόπο που να σέβεται τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα όλων των μαθητών; Μέσα από παιχνίδια, δράσεις και πολλαπλές τεχνικές του θεάτρου και του θεατρικού παιχνιδιού θα οδηγηθούμε στην: Οργάνωση τον Σχεδιασμό και την Υλοποίηση της δική μας σχολικής γιορτής, στις επιδράσεις των σχολικών γιορτών στην ψυχολογία παιδιών και γονιών και στις παιδαγωγικές αρχές του θεατρικού παιχνιδιού.
Στόχος του εργαστηρίου είναι να δοθούν ποικίλα ερεθίσματα και ιδέες οργάνωσης και σχεδιασμού μια σχολικής γιορτής- παράστασης βασισμένη στις ανάγκες και στα ενδιαφέροντα μαθητών και εκπαιδευτικών και κυρίως ο δημιουργικός και ανώδυνος τρόπος υλοποίησης.
Σαβ. 9 & Κυρ. 10/12/2017, 10:00 π.μ. – 3:00 μ.μ.
Κόστος: 50 € (+ ΦΠΑ). Δηλώσεις συμμετοχής αυστηρά έως 5/12/2017