ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΘΕΑΤΡΟΥ & ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

«Λάκης Κουρετζής»   Δ/ντής Σπουδών - Βασικός Εμψυχωτής


Το πρώτο και το μόνο εργαστήρι στη χώρα μας, τριών αυτοτελών κύκλων σπουδών που παρέχει ολοκληρωμένες γνώσεις και εξειδίκευση υψηλού επιπέδου στην ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΘΕΑΤΡΟΥ-ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ-ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ.

Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων,  ξένων γλωσσών, ηθοποιούς, θεατρολόγους, ψυχολόγους, κοινωνιολόγους, γονείς, φοιτητές παιδαγωγικών τμημάτων, ειδικούς ανθρωπιστικών και επικοινωνιακών επαγγελμάτων  αλλά και σε όσους αναζητούν ουσιαστικούς κώδικες επικοινωνίας και ευκαιρίες για δημιουργική έκφραση και μάθηση. Σε όλους εκείνους που επιθυμούν να γνωρίσουν με έναν διαφορετικό τρόπο το θεατρικό φαινόμενο, προβαίνοντας σε μια Θέαση και δράση του κόσμου, υποκειμενικού και αντικειμενικού όπως και σε αυτούς που προτίθενται να επιχειρήσουν  να διευρύνουν τους επικοινωνιακούς κώδικες και τις διδακτικές τους  μεθοδολογίες.

Το εργαστήρι μπορεί να διαρκεί από 1 έως 3 ετήσιους κύκλους:

Α΄ κύκλος Ευαισθητοποίηση,
Β΄ κύκλος Κατάρτιση,
Γ΄ κύκλος Ειδίκευση.

Το κάθε έτος λειτουργεί μια φορά την εβδομάδα: Β’ και  Γ΄ έτος Τετάρτη και Α' έτος Πέμπτη, από τον Οκτώβριο έως τον Ιούνιο.

ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ

 

Ξεκίνησαν οι εγγραφές
για το Τριετές Εργαστήρι Παιδαγωγικής Θεάτρου
& Θεατρικού Παιχνιδιού!
 
Προσφορά!!
 
Όσοι ενδιαφερόμενοι κάνουν την εγγραφή τους έως 29 Ιουνίου 2018 θα έχουν έκπτωση 10% επί του συνόλου των διδάκτρων για τη σπουδαστική περίοδο 2018-2019.