Η εφετεινή θεατρική και εκπαιδευτική χρονιά, έφτασε στο τέλος της. Με παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους, εργαστήρια και δραστηριότητες για παιδιά, σεμινάρια και μαθήματα στη σχολή στην Αθήνα και την Κρήτη, μουσικές εκδηλώσεις και παρουσιάσεις βιβλίων στο art cafe – φουαγιέ καθώς και συνεργασίες με άλλους φορείς, ολοκληρώθηκε ένας ακόμη κύκλος προσφοράς έργου με γνώμονα πάντα το θέατρο και το θεατρικό παιχνίδι.
Το τέλος των εκδηλώσεων αυτής της περιόδου σφραγίστηκε με τους τρεις επιτυχημένους κύκλους καλοκαιρινού θεατρικού εργαστηρίου για παιδιά (summer camp) και τις παρουσιάσεις και παραστάσεις των τελειόφοιτων της σχολής μας στην Αθήνα και την Κρήτη.
Σας ευχαριστούμε όλους που για μια ακόμη χρονιά μας δείξατε την εμπιστοσύνη και το ενδιαφέρον σας. Ευχόμαστε σε όλους καλές διακοπές, και δίνουμε ραντεβού για τον Σεπτέμβρη, πάντοτε με ενθουσιασμό και υποσχέσεις για καινούριες ενδιαφέρουσες εμπειρίες και νέες δράσεις και δραστηριότητες.
Η γραμματεία του θεάτρου θα παραμείνει ανοιχτή έως τέλος του Ιουλίου. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για διευκρινίσεις , πληροφορίες και εγγραφές.ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΘΕΑΤΡΟΥ & ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ
Πανελλήνια Συνάντηση Εμψυχωτών

ΟΛΥΜΠΟΣ 17,18,19,20/6/2016 (Αγίου Πνεύματος)
Βασικός εμψυχωτής- Αρχηγός εκδρομής: ΛΑΚΗΣ ΚΟΥΡΕΤΖΗΣΗ εκδρομή μας, διατηρώντας  εκπαιδευτικό και «εμψυχωτικό»  της χαρακτήρα, επιχειρεί να ανακαλύψει και να γνωρίσει με έναν «άλλο» τρόπο τον μυθικό ΟΛΥΜΠΟ, κατοικία των αρχαίων θεών. Το αρχαίο ΔΙΟΝ, τα μυθικά μονοπάτια, η θάλασσα και η πλούσια φύση θα μας φιλοξενήσουν στις αναζητήσεις μας,  ανασύρουν μνήμες από τα βάθη των αιώνων και έρχονται να μας «συναντήσουν»

Στην εκδρομή μπορούν να συμμετέχουν: Εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, ηθοποιοί, θεατρολόγοι  και γενικότερα οι φίλοι του θεατρικού παιχνιδιού.

Αναχώρηση Παρασκευή 17/6/2016 6:00μ.μ. από το ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Επιστροφή Δευτέρα 20/6/2016 απόγευμα στο ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Κόστος  συμμετοχής 170€ (στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%)
και 150€ για τα μέλη του Δικτύου

Προκαταβολή 100 € έως 10/5/2016 & εξόφληση έως 6/6/2016
                          (Αρ. λογ/σμού EUROBANK: 0026.0218.88.0200958290
                    IBAN: GR3302602180000880200958290 - ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ)
Η θέση κατοχυρώνεται μόνο με προκαταβολή. Οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται
 παρά μόνο αν είναι από υπαιτιότητα των διοργανωτών.
Απαραίτητη η προκράτηση θέσης.

Το ποσόν αυτό περιλαμβάνει: Διαμονή Παρασκευής, Σαββάτου & Κυριακής στον εναλλακτικό χώρο OLYMPION ZEUS, μεταφορές με πολυτελές πούλμαν, πρωινό Σαββάτου, Κυριακής και Δευτέρας, ημιδιατροφή Σαββάτου και Κυριακής, εκδρομές, ξεναγήσεις βιωματικά εργαστήρια στη φύση και πολλές εκπλήξεις.
Είσοδοι σε τυχόν Μουσεία και αξιοθέατα δεν συμπεριλαμβάνονται.
 
  ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  
 

Εργαστήρια & θεατρικά παιχνίδια
για παιδιά ηλικίας 4-7 & 8-12 ετών


Το Θέατρο της Ημέρας έβαλε τα γιορτινά του…και ετοίμασε για τους μικρούς του φίλους ένα πρόγραμμα με Χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις, εργαστήρια κατασκευών και θεατρικά παιχνίδια για τις μέρες των διακοπών.

Η μάγισσα γνωρίζει τον 'Αγιο Βασίλη & ταξιδεύουν στην υδρόγειο!

Μόλις κατεβάσαμε τις κούτες με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια, ένα παράξενο ταξίδι ξεκινά. Ένα γιορτινό θεατρικό παιχνίδι που θα μας ταξιδέψει σε χριστουγεννιάτικα ήθη και παραδόσεις απ’ όλο τον κόσμο. Τι συμβαίνει την παραμονή των Χριστουγέννων σε διάφορα μέρη; Οι δρόμοι της Βενεζουέλας γεμίζουν με πατίνια. Στη Μεγάλη Βρετανία μοσχοβολούν οι πουτίγκες.  Στο Μεξικό γιορτάζουν με posadas, στην Ιταλία τρώνε σταφύλια κ.λπ. Τα παιδιά θα γνωρίσουν τις χριστουγεννιάτικες παραδόσεις που επικρατούν σε διαφορετικά σημεία του πλανήτη μέσα από ένα πολυπολιτισμικό παιχνίδι γνώσεων και φαντασίας.
Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11:30π.μ. – 1:30μ.μ.


Το πολύτιμο κουβάρι του χρόνου: Καλωσήρθες 2016!

Μαζί με τα παιδιά ταξιδεύουμε στον χρόνο, ξετυλίγοντας το κουβάρι του με αγαπημένες στιγμές & πρόσωπα. Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον ξεδιπλώνονται μπροστά μας. Καλωσορίζουμε τον νέο χρόνο με προσμονή, ευχές και πολλά όνειρα, όνειρα που ίσως μπορούν να πραγματοποιηθούν…!

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 5:00μ.μ. – 7:00μ.μ.
 

Και για έκτακτες συναντήσεις…

 Ο Άγιος Βασίλης έχασε την κάλτσα του!
 Παραμονή Χριστουγέννων και ο Αγ Βασίλης έχει χάσει την κόκκινη κάλτσα του. Μαζί με τα παιδιά και τα ξωτικά των Χριστουγέννων θα τον βοηθήσουμε να ψάξει σε κάθε γωνιά του σπιτιού του. Κάθε γωνιά όμως κρύβει μοναδικά  θεατρικά παιχνίδια. Φορώντας τον κόκκινο σκούφο του θα μεταφερθεί στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων  και θα συναντήσει τους ομοίους του από όλο τον κόσμο, όλοι τους κυκλοφορούν με μια και μοναδική κόκκινη κάλτσα. Αλήθεια ποιος από όλους είναι ο αληθινός; Και που πήγαν οι κόκκινες κάλτσες; Ελάτε να λύσουμε το μυστήριο του Αγ. Βασίλη, παίζοντας, κατασκευάζοντας  και μαγειρεύοντας στην κουζίνα των ξωτικών.


Για όλα τα εργαστήρια η είσοδος είναι 10 €.
Απαραίτητη η κράτηση θέσης στα τηλέφωνα: τηλ. 2106929090, 2106995777